torstai 19. toukokuuta 2011

Haavepostaus

Hei, kaikki. Kiitos uudellekkin lukijalleni :)) Sateisen ilman ja kostean  maan takia en ole päässyt ulos kuvailemaan :[ Mutta jos viikonloppuna sää sallii aion tehdä kuvatarinan ;) Nyt siis haavepostaukseen:

http://www.flickr.com/photos/atelier-yume/4076886307/
^^ Haluaisin Dal Phoeben, sillä neitonen muutti mielipiteeni Daleihin ja Phoebe nimen omaan on aivan ihana <3 Ja lisäksi olen suunnitellut taustatarinaa haluamille nukeille ja tämä nukke sopisi aivan täydellisesti yhteen rooliin.

http://www.flickr.com/photos/47282951@N04/5731139393/
^^ Samaiseen rooliin, johon Phoeben lykkäisin kävisi myös Dal Tweety. Tuosta näette parhaiten mitä nuken mukana tulee, jos joku ei tiedä. Suloinen ilmestys <3 Meikkiä tosin saattaisin muunnella.

http://www.flickr.com/photos/34510587@N04/5192792989/
^^ Tämä herra (Taeyang Raiki) saisi olla Dal Phoeben/Tweetyn puoliveli suunnitelmissani. Onhan tuo naisellinen, mutta pidän nukesta kovasti :3

 Lähiaikoina olen tykästynyt myös Buyleihin ja jos joskus tälläisen nuken hankkisin niin kyseessä olisi Silvan sisar. Jonka rooliin pääsisi Buyl Pollon, Buyl Hermine tai Buyl Dollte-Porte Leroy. Pidän myös Buyl Humpty Dumptysta, mutta kuten sanoin Buylit eivät olisi ''pakkosaada''-listallani varmasti. Isuleista Jimmy X miellyttää eniten, mutten sitäkään varmaan haluaisi.

Vain nuo jotka linkitin Flickristä (koska googlesta löytyy huonolaatuisempia kuvia yms.) siis varsinaisesti tahtoisin. Mitä itse haluaisit jos saisit? :)

PS. Jos en olisi ostanut Silvaa (Pullip Clarity) olisin tahtonut Pullip Celsiyn,mutta se ehdittiin myydä.

Ei kommentteja: