perjantai 20. toukokuuta 2011

KT: Uusi asukas Silvan taloon!

Hei, tänään Silva sai seurakseen toisen neitosen. Nopeaa toimintaa tosiaan ja seuraava nukke tuleekin vasta talvella, jos tulee. Meille muutti Dal Tweety.  Nyt siis pieni tarina toisen neitini saapumisesta ja extrakuvia Silvan harrastuksesta ja vähän muustakin. Tämä on nyt se lupaamani kuvatarina. Tällä kertaa Silva saa itse kertoa eli puheenvuoro neitoselle: PS. Kommentointi on sallittua (:

              Tänä aamuna Jätti pakotti minut kävelylle, hänen mielestään olen liikaa sisällä!
                                 En voinut mitenkään huomata kadulla nukkuvaa Dalia.
                                          Niinpä kompastuin Daliin, joka heräsi.
Dal nousi ylös valittaen ja ihmetellen minua.
Noustuamme ylös aloin läksyttää Dalia:''Mitä ihmettä sinä teet jalkakäytävällä?Tietävätkö vanhempasi,että olet täällä?!!''
Hetken kuluttua Dal vastasi näsäviisaasti:''Nukun tietenkin, tollo! Jos mulla olis äiskä ja isi, luuletko, et mä saisin nukkua täällä? Orpokoti heitti mut ulos sieltä ja mä tulin bussilla tuolta kaukaa.''
Hämmästyneenä ja järkyttyneenä sopersin anteeksi pyynnön. Sitten pohdin kuinka joku oli saattanut jättää arviolta kymmenvuotiaan lapsen yksin.
''Äh, et sä voinu tietää.''tyttö tokaisi.
''Kuule, haluaisitko tulla luokseni täksi yöksi?''ehdotin.
''No....joo, mulla on jo vessahätäkin. Mä oon Corinna.''dal kertoi.
''Seuraa siis minua.''pyysin.
Ja niin lähdin johdattamaan Dalia kohti kotia.


EXTRAA:

Silvan Liisa Ihmemaassa-versio :D
Hankin neitoselle tuollaisen nauhan ja siitähän syntyi Silvalle harrastus.
Sen seurauksena meni jalka,kuten kuvatarinassa näitte jalassa on side. (Oikeasti vaadin ilmeisesti stock-kehon mielestä liikoja, sillä jalka taittuu nykyään liikaa, kuten seuraavasta kuvasta näette.)
Eli siis tämä on ongelma :< Side lähinnä merkkinä muille, ettei jalkaa vääntele miten sattuu, ettei kokonaan hajoa. Vääntyy tuo toki enemmänkin, mutta esimerkiksi vaan väänsin noin.


  Pikku neidin tiedot:


Nimi: Corinna (Sukunimeä tai toisia nimiä ei tiedossa.)

-

Kustomoinnit: Pisamat nenän varressa,leuassa & nenän päässä + sen alla hieman vaaleanpunaista,kynsilakat. Haava otsassa.


-


Saapumispv: 20.5-2011


-


''Syntymäpv'': 31.9


-


Lempinimet: Cora.


-


Kotoisin: Ei itse tiedä kaupunkia, orpokodista.


-


Nuken malli: Dal Tweety.


-


Vartalo: Stock

-

Nettisivu: www.nokidoll.blogspot.com


-


Luonne: Corinna on itsepäinen,kepposteleva pikku neiti. Ikää löytyy kymmenen vuotta. Suuttuu helposti, muttei ole pitkävihainen vaan mököttäjä, joka unohtaa nopeasti vihan syyn. Rakastaa leikkimistä ja ulkoilua..


-


Taustatarina/historiaa: Corinnan vanhemmat kuolivat tai jättivät (ei tarkkaa tietoa) hänet tämän ollessa 4-vuotias. Muutti isoveljensä kanssa orpokotiin (Veli nykyään 18-vuotias.) Veli lähti orpokodista 15-vuotiaana, jonka jälkeen hän ei ole siskoaan nähnyt. Orpokodin mielestä Cora oli 10-vuotiaana tarpeeksi itsenäinen, jotta voisi jo lähteä. Niinpä pikku neiti heitettiin ulos sieltä vähäisine tavaroineen. Silva löysi kadulta hänet ja pyysi sisään. Niin Corinna jäikin Silvan luokse asumaan.
-
Muuta: Vasenkätinen,kerää Tipi (Tweety) tavaraa,pureskelee kynsiään usein.


Noki-chan & tyttöset.


Ei kommentteja: