tiistai 19. heinäkuuta 2011

Haavepostaus nro 3 + extraa

Eli nukkehaaveet meni lähes uusiksi :D

1. Ykkösenä on tietysti Taeyang Raiki senhän jo tiesittekin. Muistutan, että herran nimeksi tulisi Alec Wlad Damian ''Shiden''. Luonteeltaan sellainen,että halailee kaikkia ja puhuu paljon. Vaikenee vain menneisyydestään. Tämä herra saapuu luokseni talvella. 20-vuotias. Angstilapsi.

2.  Taeyang Wati olisi Alecin vanha ystävä. Puoliksi intialainen ja rikkaasta perheestä Intiasta. Nimeltään Hakim Singh. Alec matkusteli orpokodista karattuaan siis ja päätyi Intiaan, jossa tutustui Hakimiin. Hakim olisi arvoituksellinen,rauhallinen ja halutessaan porukan hauskuuttaja. Tuntee Alecin muita paremmin. 20-vuotias. Tykkäisin kyllä enemmän jos tällä herralla olis hiiieman tummepi iho.

*Klikkaa* Kuva Taeyang Watista.

tai sitten:

Byul Romantic Queen, joka olisi Silvan pikkusisar. Yliälykäs,pikkuvanha ja toimelias. Iältään 8-vuotias. Nimeksi tulisi Eternie Carelia Carpenter ''Erlie''. Erlie ei kestä häviötä tai sitä, että on väärässä, koska on tottunut olemaan aina oikeassa. Rakastaa juoruja ja niiden levittämistä.

*Klikkaa* Kuva Byul Romantic Queenista.

En siis osaa päättää kumman hankin tokana, mutta luultavammin Taeyang Watin, koska sille on jo kuvausideoita. Tämän jälkeen ei ole tiedosss nukkeporukkaani muita hahmoja.

EXTRAA:

Cora ratkoo rubiikinkuutiota.
Ja Silva lukee, kuva ei suostunut kääntymään? :D

Noki-chan & tulevista nukeista tietämättömät neitoset.

Ei kommentteja: