maanantai 25. heinäkuuta 2011

Heii~ + vastaus kysymykseen.

Kiitän jälleen kerran älyttömästi, että teitä lukijoita on jo 21. Neljä lisää viime postauksesta!

Otsikko on nyt kaikkea muuta kuin järkevä, mutta samapa tuo.
Koko eilisen koitin keksiä aihetta kuvatarinalle, mutta mikään ei tuntunut tarpeeksi toteutuskelpoiselta. Toissapäivänä piti lähteä rannalle kuvaamaan tyttöjä, mutta rankkasade yllätti. Sielläpäin suljettiin pari tietäkin sateen takia. Tänään pakotin sitten itseni keksimään postaukseen aiheen:

Koitan tässä sanoa, että tänään tuonne sivut kohtaan lisäsin Tulevien nukkejen profiilit niminen sivu. Sinne siis kirjotin kolmen tällähetkellä suunnitteilla olevan hahmon tiedot. Sitä mukaa, kun nukke on tullut tänne siirrän ne vain Nukkejen profiileihin. Taikka poistan tulevien nukkejen profiileita jos käykin niin etten kyseistä hahmoa enää tahdokkaan/ lisään profiileita jos joku päätyy 'pakkosaada'-listalleni.

Tästä tuli nyt tylsä kuvaton postaus, mutta toivonmukaan jaksoitte lukea. Ehdotelkaapas kuvatarina aiheita niin tännekkin tulee sisältöä. 4 ideaa on, mutta ne voin toteuttaa vasta talvella.

Vielä Kreeta nimiselle kommentoijalle sen verran, että olit kysynyt kuinka Hesamiitteihin ilmoittaudutaan. En tiedä oletko/olitko huomannut vastaukseni kommenteissa, joten tässä kerron myös sinulle ja yleisesti kaikille kiinnostuneille. Kirjautukaa ensin Pullipsuomeen, tehkää itsestänne esittely niin voitte sitten kirjoitella sinne vapaasti. Pullipsuomesta löydätte miitit osion, josta löydätte tulevat miitit mm. Hesamiitit. Sieltä löytyy päivämäärät,ajat ja paikat. Tervetuloa miittailemaan! ^_^

Noki-chan & blogin päähenkilöt.

PS. Dollmaker kuvat tein kahdesta tulokkaasta ja ne löytyy kyseiseltä sivulta

4 kommenttia:

Kreeta kirjoitti...

Kiitos kauheesti! Tää on paras blogi!

Noki-chan kirjoitti...

Eipä mitään, autoin mielelläni (: ja vuorostani kiitän sinua kehuista!

Kreeta kirjoitti...

Haha. Kivat proffat:)

Noki-chan kirjoitti...

Kiitos jälleen :D