torstai 28. heinäkuuta 2011

Nukkejeni nimien merkitykset

Mmoii, lukijoita on tullut taas kaksi lisää :3 Kiitos ja kumarrus heillekkin! Oman muistini mukaan en ole koskaan selittänyt mistä Silvan ja Coran nimet ovat peräisin, joten teenpä sen nyt tässä. Lisäksi saatte kuulla kolmen tulevan nukkeni nimien merkitykset. Postaus ideat ovat tämän jälkeen aivan lopussa, joten saatte ehdotella (:

Silvania Armada Carpenter


Silvania oli yksi monista vaihtoehdoista nukkeni nimeksi, ja jotenkin vaan päädyin siihen. Olen unohtanut jo ne muut vaihtoehdot :'D Jälkeenpäin huomasin, että yhdessä kirjassanikin on Silvania niminen henkilö.
Armada, tuli myös jostain puskasta eli repäisin nimen vaan päähäni ja sen kummempia miettimättä se sai olla Silvan toinen nimi. (Btw, Voittamaton Armada oli espanjalainen sotalaivasto :D Ehkä Silvan luonne jotenkin etäisesti tulee siitä, sillä Armadan piti olla voittamaton, mutta muistaakseni se tuhoutui lopussa. Niinkuin Silvan kova ulkokuori tulee murtumaan ja neiti on loppujen lopuksi yhtä haavoittuvainen kuin muutkin.) Jälkeenpäin huomasin jälleen, että yhdessä lukemassani kirjassa oli Armada niminen hahmo o.o
Carpenter kuulosti hienostonimeltä ja sopi Silvan arvolle. En tiedä edes onko kyseessä brittiläinen nimi, mutta saa luvan olla.

Corinna


= Corinna tuli jostakin kirjasta, jota luin koulussa yhden tunnin. Se ei sijoittunut nykyaikaan vaan menneeseen. Sen nimeä en muista, mutta taisi liittyä tiikereihin. Joka tapauksessa kirja kertoi pojasta, joka oli jotenkin erilainen ja häntä pilkattiin siitä. Pojan oli tarkoitus lähteä vuorille ystävänsä ja jonkun vanhemman nuorukaisen kanssa, mutta poika ystävystyi sirkuksen trapetsitaiteilijan/nuorallakävelijä tytön kanssa. Tämän tytön nimi oli Corinna :) Corinnaan päädyin myös äänestystuloksien perusteella.
Cora saa tietää tulevaisuudessa toisen nimensä ja siitä lisää sitten.

Alec Wlad Damian "Shiden"


= Nimet tulivat vain päähäni ja voittivat äänestystulosten, oman mielipiteeni ja Zero-chanin mielipiteen perusteella. Oikeastaan Zero-chan halusi herran nimeksi Shiden (Lausutaan Shaiden.) ja pidin itsekkin oma keksimästäni nimestä, joten laitoin herran kutsumanimeksi Shiden.

Hakim Singh


= Hakim tuli Emma-mangasta *klikkaa* (Etsi tuolta henkilöt kohdasta Hakim Atawari) olevasta henkilöstä, joka on hyvin samantapainen kuin Hakim tulee olemaan. Ja kiitos tuon hahmon valitsin Taeyang Watin tulevaksi nukekseni. Singh taas tulee siitä, kun en muistanut Emman Hakimin nimeä ja en tiennyt yhtäkään intialaista sukunimeä. Googletin siis ja monesta paikkaa löytyi sukunimi Singh. Ajattelin sen olevan kovinkin yleinen, joten nappasin sen hahmolleni.

Eternie Carelia Carpenter


= Eternie tulee siitä, kun olin Helsingissä Zero-chanin kanssa ja näin ravintolan nimeltä Eternia. Silloin keksin Silvalle pikkusisaren ja päätin, että se olisi neidin nimi. Tajusin kuitenkin, että Pullip Eternia on olemassa, enkä halunnut sekaannusta. Niinpä Eternia vaihtui Eternieksi.
 Carelia tuli myös helsinkiläisestä ravintolan nimestä :DD
Carpenter tietty, sillä se oli Silvankin sukunimi.


Ja anteeksi, että postaus on kuvaton.

Noki-chan & toimettomat neitoset.

Edit: klo 12:20 sainpas kuvattua juuri sateeseen liittyvän stoorin, saatte lukea sen muutaman päivänkuluttua. Pidän teitä 'jännityksessä' ;D

Ps. Jossakin luin Pullip Claritysta, jolla oli samanlainen luonne ja taustatarina kuin Silvalla. Ei pahalla kellekkään, mutten toivoisi matkintaa. Tosin en voi tietää onko kyseessä matkiminen, koska saattavathan muutkin saada mieleensä samat asiat. Kuitenkin kyseinen Clarity oli uudempi kuin Silva.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei :) Miten olet tehnyt nukkeprofiileihin ne kuvat? Siis kun oli ne silvia ylhäällä nyt jne, niin miten teit semmotteen kuvan? Oon tosipitkään halunnu tietää.. :)

Miku_6 kirjoitti...

Joo, mullakin on käynyt toi mielessä! Olisiko siihen vastausta? <3

Noki-chan kirjoitti...

Ne on tehty Lunaii nimisellä dollmakerilla, googlettamalla ihan löytää (: Toivottavasti oli avuksi.

Kreeta kirjoitti...

Kiva postaus:) Luin kirjasarjan, jonka päähenkilönä on Emilia (pieni runotyttö) ja hänen opettajansa sukunimi oli Carpenter:)

Noki-chan kirjoitti...

Kiitos, Kreeta (= No hyvä jos Carpenter sukunimeä edes jossain on, kelasin jo, että olisin sen melkein itse keksinyt/ keksin sen kuultuani jossain.

Kreeta kirjoitti...

:D Voi vitsi, mä haluisin joskus nähä noi neitis, ja samal päästä miittiin:)... Kunhan mun toka nukke tulee nii sitte ehkä nähään joskus miitissä:)

Noki-chan kirjoitti...

Ehkäpä joskus näemme sitten miitissä. Minkäs nuken jo omistat ja kuka on seuraava nukkesi? ^.^

Kreeta kirjoitti...

Pullip Ddalgi, uus nimi Amy Lea Mandarina ja tuleva ois dal Puki, uus nimi Bonnie Luna Klementina kutsumanimet Amy ja Bonnie.

Perustin tossa 5 minaa sitte blogin, haluutko alkaa lukee sitä? Se on vielä vaiheessa, mutta ois tosi kiva jos haluisit edes kurkata, vaikkakin siellä on vasta eka kuvaton postaus. Aika köyhää, mut silti:D www.nukettimet.blogspot.com

Noki-chan kirjoitti...

Okei, kivoja nukkeja molemmat (= Käyn kurkkaamassa. Saatan ryhtyä myöhemmin lukijaksi, kun saat sinne enemmän sisältöä :)

Kreeta kirjoitti...

^__