torstai 29. syyskuuta 2011

Kysymyksiin VASTAUSpostaus

Hedjå! Tässä siis tämä vastaus postaus. Kiitos kaikille kysymyksiä lähettäneille! :-) ja kiitos uusille lukijoille! (8 Teitä on jo 40.
PS.Tapaankin Razon,Amin,Shinkun,Tomun & Painajaisen vasta myöhemmin, asiassa oli pieni väärinkäsitys muutaman henkilön kohdalla. 
Kysymyksiin siis: (K: kysymys, V: vastaus)K:aijotko tilata joulunanuken ja jos tilaat niin minkä?=)
V:  Alunperin minun piti tilata jouluna Wati, mutta suunnitelma hieman muuttui. Lokakuussa ostan Ranskasta nuken , joten en ole varma tarvitsenko jouluksi nukkea.


K: Minkä ikäinen mahdat olla ? 
V: Sen ikäinen, että olen peruskoulun loppupuoliskolla..


 K:Kuinka monta nukkea ostat vielä tämän vuoden puolella ?
V: Ainakin lokakuussa sen yhden. Varmaan voisin ostaa enemmänkin, mutten tiedä sopiiko tämän hetkiseen juonikuviooni lisää nukkeja. K:Onko muilla perheenjäsenilläsi nukkeja?
V: Ei ole, eikä varmasti tule olemaan.K: Minkä nuken ostat seuraavaksi ?
V: Se on salaisuus >8D Paljastan hänen nimensä olevan Elijahl "Ilja", joten siitä voitte päätellä tulokkaan sukupuolen.


K: Mikä on nukeistasi mielestäsi kivoin ? ( vaikeaaaa... )
V: Kivoin..? Tietyllä tavalla olen ehkä eniten kiintynyt Silvaan. Johtuisiko siitä, että tyttö oli esikoiseni nukkeperheessä? Toisaalta olen Alecin saatuani ihmetellyt miksen ole aiemmin ostanut Taeyangia. Se siis kertoo, että olen rakastunut Taeyangeihin. Ilman Coraa nukkelaumastani puuttuisi tosin se pieni lapsi, joten en osaa sanoa. Kliseistä, mutta kaikissa on omat hyvät puolensa. Saa nähdä tuleeko Iljasta sitten minkälainen lellikki.K:No miksi päätit Silvan kohtalon olevan näin erikoinen?&
 Kerro lisää Dinasta B) (Yhdistin nämä kysymykset)


V: Kuten varmaan kaikki tietävät Silvahan on kotoisin Englannista varakkaasta perheestä, hemmoteltu hienostolapsi. Silva määräilee joskus läheisiään, mutta jää alakynteen silti, koska tahtoo pohjimmiltaan miellyttää muita. Joskus sen herkän kuoren pitää murtua, niinpä Dina syntyi. Dina on Silvan rajumpi/räväkämpi, synkempi ja riehakkaampi persoona. Dina tekee (varmaan KT:issäkin joskus) asioita, joita Silva ei koskaan uskaltaisi tehdä. Dina tykkää mm. bilettää. Dinan ollessa vallassa Silva ei tiedä mitä Dina tekee ja toisinpäin. Silti Dina saattaa välillä tietää, vaikka, että miksi tuli taas esiin. En halunnut Silvan olevan siis ikuisesti kilttityttö, joka ei koskaan tee mitään mitä olisi joskus halunnut. Silva on vasta nuori, mutta on ollut jo niin pitkään kunnollinen ettei omana itsenään voisi muuttaa tapojaan. Silva elää tavallaan Dinan kautta toisellaista elämää.K:Cora ja Alechan kasvoivat jossain karussa paikassa Ruotsissa. Sekaantuiko kumpikaan heistä erinäisiin kiellettyihin ja hämäriin asioihin? *grin*
V: Cora oli vain 4-vuotias, kun hänet vietiin Tenstasta pois Alecin kanssa, joten hän ei. Alec taas oli 14, joten poika on hyvinkin saattanut jotakin tehdä. En tosin tiedä tarkkaan olisiko Alec halunnut/tehnyt mitään, koska näki kuitenkin siellä ihmisiä, jotka olivat todella huonossa jamassa, kuten hänen ja Coran isä. Alechan matkusti orpokodista karattuaan eri maissa ennenkuin päätyi Intiaan, sieltä orjakauppaan ja pelastui palatsin asukkaaksi (kunnes lähti tänne Coraa etsimään). Nimi Shiden, on peräisin jostakin jengi-ajalta. Alecin päiväkirjasta kaikki tällänen varmaan selviäisi.K: Miten tutustuit Pullip-nukkeihin/mistä sait ajatuksen ostaa ensimmäinen nukke?

V: Luin tämän jutun lehdestä ja mielenkiintoni heräsi totaalisesti. :---3 Kuten näkyy kuvassa on myös Taeyangeja. Sitten bongasin jonkin ajan kuluttua Kodin kuvalehdessä Mollamaniasta ja Pullipeista kertovan pikkiriikkisen jutun. Kuulosti liian hyvältä, vaikka ensiksi mietin sekunnin mistä lelusta tässä nyt on kyse ja kiinnostaako sittenkää,  ennenkuin luin jutun. Mollamanian sivuille menin ja katsoin tilattavia nukkeja. Rakastuin. Aloin siis kinuta nukkea.  Koululaisessa oli Keksinmurusen laittama juttu nukestaan Tamarasta, se innosti.


 K:Mikä olisi ihannemäärä nukkeja? 
V: Seuraavan nukkeni jälkeen alkaa olla lauma koossa, ainakin tän hetkisen idean mukaan. Silvan pikkusisaren pitäisi ehkä joskus ilmestyä. Olen toisaalta halunnut gootti Pullipin, saa nähdä toteutuuko.

K:Haluaisitko kustomoida/lähettää kustomiin jonkun nukkesi vai ovatko ne parhaita stock-meikeillään?

V: Cora on juuri noin hyvä, ehkä huulet voisivat olla vaaleammat. Aleciin olen täysin tyytyväinen. Silva voisi olla kiva, vaikka sinisillä luomilla, nudeilla/tai punaisemmilla huulilla. En tosin tiiä uskallanko luopua tytön meikistä. Enkä itse uskaltaisi koskea lapsosteni meikkeihin varmaankaan kunnolla, sillä lailla, että kaikki menisi uusiksi. Jos joskus nyt ostan vielä Pullipin, niin se varmaan menee customiin.K:Onko sinulla selvää lellikkiä nukkelaumastasi?

V: Ei taida olla. Raahaan aina sitä nukkea mukanani, jonka seuraa sillähetkellä haluan. Cora on ollut pikkiriikkisen vähemmällä huomiolla kuin muut viime aikoina, nyt tilanne on korjaantunut. Alec tosin on ainoa poitsu ja omaa obitsun :3
K:Keräätkö itse rahat nukkeihin? Mikä on paras tapa kerätä rahaa?

V: En kerää, eheeh.. :D Säästän kaiken minkä saan. Paras tapa on varmaankin tehdä jotain pieniä töitä ansaitsemansa rahan eteen.


K: Millä kameralla kuvaat? (:

V: Järkkärillä ainakin. Taisi olla Canon EOS. En oikeen oo perillä edes sen mallista, kuten näkyy. :'D Putkia on muutamia erilaisia. Toinen on sitten joku Nikonin(?) kamera, en muista mallia.


Siinäpä ne. Kiitos vielä kysyneille, vaikka toinen kysymys ei nukkeiluun liittynytkään. Kuten huomaa selitin joistakin jutuista enemmän kuin olisi ehkä tarvinnut.

Noki-chan.

PS. Seuraavaksi siis KT ja saatte antaa mulle ideoita postauksiin jos tahdotte. (Nukkeiluun liittyen!)

5 kommenttia:

Razoku kirjoitti...

Jeeee, Dina vaikuttaa hyvältä tyypiltä >8D (Minäpä tiedän mikä nuken sie hankin, höhöhöö) Odotan innoissani tulevaa KT:tä... >8)

LAURI kirjoitti...

Kiintoisaa. Erittäin kiintoisaa P:
On se hienoa nyt tietää kaikkea jännää nukeistasi~

Miku_6 kirjoitti...

Kivga tietää kaikki tämä (;

Zero-chan kirjoitti...

Odottelinkin lisää tietoa Dinasta, kun et ollut siitä vielä kunnolla valaissut.Ja minäkin tiedän tulevan nuken.Jopa arvasin sen. ^^

Noki-chan kirjoitti...

Raz; Onhan Dina hyvä tyyppi. >;D Niinpäs tiedät (--8 Kiva, jos odotat.

LAURI: Jep, onhan se jännää.

Miku_6: Kiva, jos on kiva. :''D

Zero: Nytpä tiedät ja ilkeä arvasit :P :D