torstai 10. marraskuuta 2011

Nokin nukketarinointia~ Silvan ajatuksia

Heips, kun piditte aikaisemmista kirjoituksistani niin päätinpä julkaista tämän täälläkin. C:
Kirjoitin sen tosiaan jo lokakuussa, joten info on vanhaa. Silvalle tämä oli silloin ajankohtaista, joten ymmärtänette. Lauantaina saatte sitten miittikuvia. :3

Lähipäivinä oloni on ollut hieman omituinen. Jonkin aikaa sitten sain kuulla, että minulle on todettu Dissosiatiivinen identiteettihäiriö. En tietenkään muista Dinan, siis ensimmäiseksi muodostuneen sivupersoonani vallassa olo ajasta mitään. Häiriö johtuu kuulemma lapsuuden ajan traumoista, mutten muista mitään traumaattista. Alec kertoi minulle Dinan olevan aikalailla riehakkaampi ja räväkämpi kuin minä. Coran mielestä Dina oli pelottava. Ensin hän kuulemma vaikutti tietämättömältä, mutta sitten hänen luonteensa tuli kyllä nopeasti esille.
Nimenomaan ensimmäinen sivupersoona, tässä sairaudessa, jos sitä siksi voi kutsua on kaksi tai useampia sivupersoonia. Voiko minua itseäni kutsua Dinan sivupersoonaksi? Tuskin, joten onko luvassa muita? Jos on niin en voi tietä sitä itse, ainakaan vielä. Lanakin kuulemma näki Dinan, ja sanoi hänen haastaneen riitaa. Entä jos Dina tekee jotakin ja löydän itseni pian jostakin ihan vieraasta paikasta? En tosin halua lääkkeitäkään käyttää. Elämäni on ollut niin hohdokasta, että tämä on pysäyttävää.

Iloisempia aiheitakin on. Tapasin nimittäin serkkuni Lumia Wanilla Carpenterin, hänkin muutti Suomeen. Lumia ei vielä tiedä Dinasta, enkä tiedä osaanko itse kertoa asiasta. Meillä oli oiken mukavaa pitkästä aikaa yhdessä. Puistossa luoksemme kuitenkin tuli jokin omituinen nuori poika. Hän väitti olevansa veljeni, hullua minusta. Se ei ole mitenkään mahdollista. Tottakai minä nyt veljeni muistaisin! Vai muistaisinko? 


Risuja ja ruusuja saa sitten kommenttipoksiin jaella. Postausideani ovat loppu, joten ehdotelkaapas te lukijat! :D
Btw, en ole vieläkään toteuttanut sitä formidablen ehdottamaa KT:tä, josta puhuin muistaakseni heinä-elokuussa. xD

Noki-chan ja porukka.

2 kommenttia:

LAURI kirjoitti...

Silva parka.. Tiesin että jtn dissosiatiivistä tämä on. Karua kun yhtäkkiä vain alkavat oireet... vai onko Silvakin vain yksi näistä neiti X:n persoonista... niin jännittävää koko homma etten malta odottaa seuraavia kuvatarinoita yms. Tykkään tälläisistä "sopivan" kokoisista teksteistä kun niitä jaksaa lukea alusta loppuun fiiliksellä. Tietenkin kirjoitustaidotkin on tässä helmeä. Ja voisit tehä kuvatarinan Coran näkökulmasta 8)

Miku_6 kirjoitti...

Voi Silvaa :c Arvelinkin jo kauan jotakin tällaista. Silvan kannalta ihan hirveää.