sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Nokin nukketarinointia~ Tekstinpätkä Alecin tunteista. [ANGST?]

Heips! Jo 90 lukijaa :3 Muistan, kun sain vasta ensimmäisen lukijan :') Kuvasin teille eilen kuvatarinan HakimxAlec keskustelusta ja olen tunnin tapellut Bloggerin kanssa kuvien lisäyksestä. Jatkaisin taistelua, mutta on hieman kiire. Joten saatte nyt myöskin eilen kirjoittamani tarinan Alecin mietteistä. Sama stoori löytyy Pullarista. Anteeksi lyhyys ja mahdolliset kirjoitusvirheet.

Pimeässä asunnossa istuu poika. Hän on pusertanut kätensä nyrkkiin. Tämä poika on Alec. Hän katsoo eteenpäin, mutta näyttää tuijottavan tyhjyyteen. Hänen kasvonsa ovat ilmeettömät, ne eivät paljasta hänen tunteitaan. Tyhjästä katseesta huolimatta hänen silmistään kuvastuu epätoivo. Alecin vierellä on hänen päiväkirjansa. Väriltään pinkki, paksu opus. Kyseinen kirja on auki ja sen vieressä lepää irtirevittyjä sivuja. Jos katsoo tarkkaan voi huomata jokaisella sivulla mainittavan saman nimen, Hakim.
Lattialla lepäävien sivujen teksti on sotkeutunut paikoittain. Kirjoitus on levinnyt pisaroista, kyynelistä.
Alecin istuu hiljaa paikoillaan ja miettii. Nuo sivut muistuttavat  ajasta jolloin hän oli onnellinen, liian onnellinen. Monet tietävät, että hänen elämäänsä ei ole suotu moniakaan iloisia hetkiä. Kaikki tietävät myös, että onni ei ole ikuista. Juuri nyt ne sivut tuovat hänen mieleensä tuskan.
Kaikilla sivuilla mainittu poika on loukannut Alecin tunteita vuosia sitten. Alec välitti kyseisestä henkilöstä, kunnes lähti. Nyt tämä henkilö on etsinyt Alecin käsiinsä ja ilmestynyt paikalle. Hyvittämään tekonsa. Juuri, kun Alec uskoi, että kaikki voi kääntyä parhainpäin. Eihän niin kuitenkaan käy. Mikään ei koskaan tule olemaan lopullisesti hyvin hänen elämässään.
Alec vetää polvensa rintakehäänsä vasten ja sulkee silmänsä. Hän tietää, että niin ei voi piiloutua itseltään. Eikä keneltäkään muultakaan. Joskus on pakko avata taas silmät ja huomata, että ongelmat eivät katoa niitä pakenemalla. Yrittäkää, vaikka.Noki-chan & nuket
PS. Ensipostaukseen se tarina n__n

3 kommenttia:

Miku_6 kirjoitti...

En tiedä mitä sanoa. Olen häkeltynyt. Ehkäpä " uskomattoman hyvä " tai jotain sinnepäin ? Jokatapauksessa uskomaton !! ~

PS. Tahtoisin kuvia / edes yhden kuvan uudesta MH-nukestasi~

Venus Angelic kirjoitti...

ihuna tarina :3 kuvia toivoisin kyllä ^^'' >;DDD

mydollystuff.blogspot.com
ten jonku randomi tuton ystävänpäivää varten
Voit käydä kattoo >DD

♥:llä Venus

Noki-chan kirjoitti...

Kiitokset molemmille (: