tiistai 24. huhtikuuta 2012

21.4 miitti ja ILMOITUS asia!

Heijj kaikki! Tässä postauksessa Helsingin miitistä kuvia. En jaksanut ottaa niitä paljoa, väsytti hieman. :| Näistäkin kuvista suurimman osan otti Razoku, kiitos hänelle. Postauksen lopussa ilmoitus tms.


Näillä neideillä oli oikeen nimikyltit mukana.
Clary
Razokun lapsoset.
Teruki
Suigintou, jota moni ihaili :)
Lettie ihanassa mekossaan.
Patrick
Miitin kaikki poitsut.
Cathy ;)
Nimestä ei tietoakaan, mutta nuken oli tämä neito mukaansa ottanut.
H&M lapsi number 1.
H&M lapsi number 2.
Catnip :3

Ilmoitusasiana sellainen juttu, että tilailin uuden nukkeloisen. Kyseessä ei ole Pullip perheenjäsen. Tekisinkö uuden blogin häntä varten vai tunkisinko kaikki hänestä tulevat postaukset tänne? Onhan täällä toki nähty figuureistani, Emilystä ja MH-nukeista postauksia, mutta niitä onkin harvemmin. Itse halusin tästä nimenomaan Pullip blogin, mutta on tullut sekaan postattua muutakin. Siirtyisittekö lukemaan myös toista blogiani? En haluaisi sitten, että se olisi tyhjä tms. Mielipiteitä asiasta.

Tänään Razoa käydessäni tervehtimässä meinasin saada nukeilleni Nintendon, mutta kone päätti lahjoittaa mulle kännykkäkorun :C

Noki-chan & nuked

3 kommenttia:

Miku_6 kirjoitti...

Luo ihmeessä toinenkin blogi, minä ainakin siirryn lukemaan sitä~ Mielelläni odotan uuden nukkesi saapumista ! ♥

LAURI kirjoitti...

Kivoi kuvii. Ai että uus nukke? Kiinnostuin heti, mut ihan nukesta riippuen alan lukee sitä uutta blogii 8) Mut toivottavasti se uus blogi, jos nyt sitä siis tulee, niin ei vie sult kauheesti aikaa ja jaksamusta pois tästä hyvästä blogista.

Siiri ja Salla kirjoitti...

Nukke jolla on nukke, on mun Siirin alias Sipsin Kaede. ;)
T:Siiri

www.weheartpullips.blogspot.com