perjantai 15. kesäkuuta 2012

Entä jos kaikki olisi toisin?

Heips! Yhä kipeä Noki päätti olla ahkera ja kehitellä teille taas jotakin kivaa. Kiitos muuten uudelle lukijalle! Olen joskus saattanut selittää teille miten jostakin hahmosta tuli erilainen kuin aluksi kaavailin. Tämä pieni postaus on pyhitetty kokonaan sille ja kuulette myös juttuja joita en ole ennen kertonut. Tässä siis suurimmat muutokset, jotka menivätkin toisin:

Ensiksi Corinna. Hänestä piti tulla Phoebe, kuten jotkut varmaan tietävätkin. Ihastuin kuitenkin Tweetyyn, koska tyttö oli hurjan sievä ja sainkin hänet nopeasti Kukunorista. Tämä on lähempänä sitä tyyliä, jota Coralle hain.
Nimeksi ei luultavasti olisi tullut Corinnaa, mutta ei nyt puututa siihen seikkaan. Ikää olisi ollut varmaankin 13-, tai 14-vuotta. Hahmostahan olisi tullut pieni poikatyttömäinen teinikapinallinen, joka karkailisi kotoa ja ärsyttäisi vaatetuksellaan muita. Kummasta Corasta te pidätte enemmän?
Sitten Silvania, joka olisi ollut Celsiy. Silvania ei olisi ollut hahmon alkuperäinen nimi. Hahmosta suunnittelin myös hieman poikatyttömäistä peli'nörttiä'. Pidän valtavasti yhä hahmosta ja meinasin lykätä sen Tangkoulleni, jota ei ikävä kyllä tulekkaan.
Silvasta olisi tullut siis veljensä Iljan kaltainen, kuten Corakin olisi tuollaisena muistuttanut enemmän Alecia.  Mitäs tykkäätte tälläisestä Silvasta? Olisikohan Silva pärjännyt näin kapinalliselle Coralle ennen Alecin tuloa?
Sitten Silva olisi tietty rakastunut Aleciin, kuten nytkin on käynyt. Tunne olisi ollut molemmin puolinen ja kaikki  olisi niin ihanaa, kunnes..
..Alecin parasystävä Hakim olisi saapunut, kuten Hakim onkin. Eroavaisuutena, että nyt Hakim ei olisi se osapuoli, joka kerjää Alecia itselleen Silvalta vaan Alec joutuisi anelemaan tyttöystäväänsä Hakimilta. Mielenkiintoista, eikö? >:D Mikä pari teitä lukijoita miellyttää eniten?
Ilja ja Alec olisivat tietty pariskunnan nauttiessa yhdessä olosta joutuneet huolehtimaan ärsyttävästä Corasta. Varmasti kivaa yrittää pitää hankalaa Dalia kotona vasten tämän tahtoa.

Toivoisin vastauksia noihin kysymyksiin ja vielä pieneen extraan: Tahtoisitteko nähdä kuvatarinoita tällä kokoonpanolla? Miten elämä sujuisi näiden viiden kesken? Vai kiinnostaisiko joskus koko tarina alusta tämän kaltaisten hahmojen silmin?

Hakimin pää on yhä irti tai no surkealla viritelmällä. Pitäisi oikeasti saada joku korjausavuksi tai kysyä mihin se ruuvimeisseli on laitettu, jotta saan pojan pään laitettua kuntoon.

Noki-chan & erilaiset nuket.

8 kommenttia:

Siiri ja Salla kirjoitti...

Interesting... Voisi joskus tehdä läpällä yksittäisen kuvatarinan noilla hahmoilla! :)
T:Siiri


www.weheartpullips.blogspot.com

silveryfoxheart kirjoitti...

Aika jännää :o Minä tosiaan olen se uusi lukijasi, tää tarina on tosi kiinnostava ja paras epäfantasiadraamatarina johon olen törmännyt <3 Voisit joskus tehdä vaikka tarinan, jossa joku näkis unta, että mitä jos kaikki olis toisin :D

~Shikasi~Siri~ kirjoitti...

Haha vitsi miten hyväpostus, rupesin iha tosissani tässä miettimään että jos kaikki olisikin toisin...
Pidin kovasti tuosta toisenlaisesta Corasta, tuollaiset pikku anarkistit on jotenki tosi ihania... ^^' Sopisi tosiaan myös yhteen Shidenin kanssa, vaikka onhan toki näinkin tosi hyvä!

Myös tuo Silva oli hyvin mielenkiintoinen, mutta pidän kyllä tästä silvasta enemmän, mutta lykkääppäs toki tuo Tangou tytöllesi, hyvältä vaikuttaisi. ::DD

hehe kun näin ton kuvan jossa Hakim ja Silva oli hyvin läheisissä tunnelmissa järkytyin ennenkuin luin tekstin, kyllä Shiden & Silva on parempi pari. ^^ Vaikka tosin kuitenkin kannatan Shiden & Hakim paria. ::DDD

Ja taappä joskus tuollainen "mitä jos kaikki olisi toisten" sarjakuva!

~Shikasi~Siri~ kirjoitti...

Ainiin, Coralla on ihana peruukki! <333 Sopii hyvin!

LAURI kirjoitti...

Itse olen kaikkiin hahmokysymyksiin sitä mieltä, että nykyiset parempia. Luovemmin toteutetut juonikuviot ym. nykyisin. Kuitenkin.. olisi ihan huvittavaa varmasti nähdä vaikka vain yksi tarina tällä kokoonpanolla.

Veera kirjoitti...

Eikö siis se Tangkou tulekkaan? Oli muuten kiinnostavia juttuja, mutta jos laitat kuvatarinoita näistä muuttuneista ihmisista ja alkuperäisistä niin se voisi menna sekavaksi :)

Miku_6 kirjoitti...

Nykyisin on mielestäni paljon paremmin. Kieltämättä hyviä nuo muutkin suunnitelmat. Mutta ei, en osaa kuvitella sinulle Phoebea tai Celsiyta... :'D

Noki-chan kirjoitti...

Kiitos kaikille :) Tangkou ei tosiaan sattuneista syistä tule :< Yksi tämän postauksen hahmoista ei ihan kokonaan ole jäänyt unholaan (;