sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Christmas 2012 + extra

Heips! :) Pahoittelut siitä, ettei ole tullut postailtua. Ei vain ole ollut ideoita/innostusta. Lisäksi Bloggerin kuvatila on lopussa, kuten olen useaan otteeseen valitellut. Kertauksena se, ettei ole tapahtunut mitään jännää. Laney Lorna on vain häärinyt joulua järjestellen Carpentereilla. Sain aikaiseksi kuvattua teille (kuvatilan säästämiseksi) lyhyen jouluisen tarinan. Lähinnä juttu lähti Amin neuvoista, kiitos hänelle. (-: Valaistuksen kanssa oli suuria ongelmia ja siksi se heittele laatua tuhoten. Tämä ei tosiaankaan ole yhtä hieno kuin viime jouluinen tarina ja lisäksi joulukuun postausmäärä... *köhköh* Toivottavasti silti tykkäätte.

Kuten edellisvuonna tänäkin jouluna Alec sai tehtäväkseen kuusen hankinnan.
Jopa Erlie on tyytyväinen kuuseen, sillä hänen vastullaan on määrätä kuinka Cora koristelee sen.
Joillekin tämä joulu merkitsee enemmän kuin yleistä juhlaa. Onhan sentään kulunut vuosi siitä, kun Alec ja Silva aloittivat seurustelun. Vuodessa on ehditty juhlia jo häitäkin. Nyt joulua juhlii tosin sivupersoona Laney Lorna Silvan sijasta. Ainoastaan hän itse tietää sen ja, vaikka omatunto kolkuttaakin on asiassa hyväkin puoli. Oikea jokseenkin masentunut Silva latistaisi tunnelman.
Ja, vaikka Hakimilla olisi syytäkin murjottaa toisten onnesta, hän ei tee sitä -ainakaan ääneen. Hakim tyytyy kohtaloonsa herkkujen kera.
Suurimman ilon Hakimille tuo lahjojen saajien ilmeet, kun valinta osuu nappiin. Hän sattui muiden vihjailun perusteella tietämään, että Cora toivoi ainakin muumia. Eikä mikään taida voittaa Iljan onnellista hymyä jonka pieni meikkilaukku toi.
Erlie ei halunnut mitään, joten Hakim tarjoaa lahjaksi ystävyytensä. Hänen onnekseen keskustelu pyörii  brittiläisessä impeuriumissa eikä Erlie muista udella Hakimin mahdollisesta vaimosta.

EXTRA:
Hyvää joulua & mukavaa joululomaa minunkin puolestani!

Noki-chan & dollies.

PS. Jos muuten tiedätte jotain hyviä, ilmaisia + helppokäyttöisiä kuvapalveluita niin saa vinkata. Takaisi kyllä blogin jatkumisen jos sellaista rupeaisin käyttämään. :-D

4 kommenttia:

Miku_6 kirjoitti...

Oi, teilläpä hillityn kaunista joulun viettoa.~
Toivottavasti Laney ei paljastu.

Dodytsu kirjoitti...

Heii~

Juu eli olen nyt uusi lukija :D
Ja sanonpas sen että pidän blogistasi ja nukeistasi paljon! :3 Olen nyt eilen löytänyt tämän ja lukenut _kaikki_ postaukset! ^^'
Ja hyvää joulua Nokille ja muille! <3<3

Keksi kirjoitti...

Tämä oli ihana pikku joulutarina...♥ Nukkesi ovat kaikki upeita ja joulustanne vaikuttaa tulevan onnellinen! n__n Mutta voi ei, rupesin kyllä nyt surkuttelemaan Hakimin puolesta. Varmasti surullista katsoa tuollaista kuhertelua vierestä. T^T Toivon, että Hakimillekin tulee kiva joulu (ehkä hänen ja Alecin yläpuolelle sattuu ilmestymään mistelinoksa!!! >8D Kuka tietää? *muhah*). Hakim on varmaan lempinukkeni joukkiostasi.
Niin mutta tosiaan mahtava tarina. Oli kiva katsoa nukkejasi joulutunnelmissa. :3 Silva on tosi kauniina, Alec&Hakim komeina ja tytöt (Cora, Erlie ja Ilja) söötteinä! c:
Anteeksi sekava kommentti, sellaisia minulta usein saakin. >///< Mutta todellakin rakastan nukkejasi ja tarinoidesi juonta. Olet suuri nukkeidolini, Noki. *palvoti palvoti*

IHANAA JOULUA TEILLE! :)

Siiri kirjoitti...

Tää oli kiva tarina. Kivasti kuvasit kaikkien nukkejen tunnetiloja. :)