maanantai 31. joulukuuta 2012

New Year 2o13!

Hellou! Kiitos kaikista viime postaukseen tulleista kommenteista! Niitä oli mukava lukea ja on aina ihana kuulla, että uusia lukijoitakin eksyy tänne. :) Tämän pitäisi nyt toimittaa uuden vuoden postauksen virkaa. Valitettavasti en ole ottanut kuvia ja yhä kuvatilaa säästelen. :| Eli kertokaas jos tiedätte jotakin ilmaisia kuvapalveluita, joihin mahtuu (mieluiten) rajattomasti kuvia. Pääasiassa ideana oli tulla kertomaan, että elossa ollaan. Atlaksesta olisi paljon kuvia toiseen blogiin, mutta kuvatila.
     Viime vuotisessa uuden vuoden postauksessa, (josta olen jo poistanut kuvat)nuket tekivät lupauksia. Alec lupasi hankkia apua, jota ei oikeastaan ole tehnyt. Ilja lupasi hakea itselleen mieluiseen kouluun ja sen hän tekikin. Cora lupasi ostaa leluja ja Silva suudella Alecia keskiyöllä.
Tänä vuonna lupauksia ei ole tehty.. ainakaan minun tietääkseni.

Onko teillä/nukeillanne jonkinlaisia uuden vuoden lupauksia? (:
Hyvää uuttavuotta 2013!

Noki-chan & nuket
PS. En muista olenko jo maininnut, mutta 150 lukijan raja on rikkoutunut!!! Olette ihania, kiitos kaikille. :--3

3 kommenttia:

miruka kirjoitti...

Minun tietääkseni Kaori ei ole tehnyt mitään lupauksia, enkä minäkään:D ja hyvää uutta vuotta sinnekkin!:3

Siiri kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta. :3

www.weheartpullips.blogspot.com

Sara kirjoitti...

Onnellista uutta vuotta myös sinulle ja koko nukkeperheellesi! (:

Suosittelisin sinulle Photobuckettia. Se on ilmainen ja pienen totuttelun jälkeen todella helppo käyttää. Kuvia saa ladattua vaikka kymmeniä kerralla ja jaoteltua kansioihin jne.. Kuvatilaa on, jos ei loputtomasti, niin ainakin todella paljon. Itse olen käyttänyt Photobuckettia pitkään ja todennut sen todella hyväksi. (: