sunnuntai 17. helmikuuta 2013

KT: Hakim, one year here!

Hejsan! Minä täällä taas, kiireet on ohitse. Ainakin hetkeksi. Lomani jälkeen hetki lepoa ja maaliskuussa alkaa taas stressaaminen kokeista ja yhteishaku. Tässä olisi kuitenkin teille postaus. Hakimin "one year here day" oli oikeasti 8.2.2013, mutta ehkei se haittaa.

H:"Hei kaikki lukijat. Tervetuloa lukemaan tata yksivuotis postaustani. Kerrankin aanessa olen mina. Mennaanpa siis suoraan asiaan."
H:"Heti, kun olin saapunut tanne alkoivat haasteet. Loysin nimittain Coran makaamasta hangesta. Onneksi tiesin Shidenin osoitteen tai ainakin suurinpiirtein. Koska tytto sopi hanen pikkusiskonsa kuvaukseen."
H:"Vaikka tiesin, etta nakisin Shidenin se oli silti hammentavaa."
H:"Omituisempaa oli, ettei han pitanyt minusta enaa kuten ennen. Sita oli hankala kasittaa, koska itse olin torjunut Shidenin ja omat tunteeni."
H:"Ongelmat jatkuivat, koska jouduin lahes heti Iljan syyttamaksi. Han ei tiennyt edes koko totuutta, ennenkuin veti johtopaatokset. Onneksi Ilja on nykyaan mukavampi."
H:"Siita seurasikin Shidenin ja Silvan suhteen ensimmainen kunnon riita. Shiden oli hyvin allapain ja jostain kumman syysta tahdoin heidan valejensa korjaantuvan. Jotta han olisi paremmalla tuulella."
H:"En uskonut mitaan tapahtuvan. Kuitenkin Shiden meni ja kosi Silvaa. Se oli jarkyttavaa, koska..miettikaa nyt Shiden! Tai no, ettehan te tunne hanta samoin, kun mina."
H:"Koitin saada hanet jarkiinsa, mutta mina en onnistunut. Oikeastaan olen ylpea hanesta. Han uskalsi sanoa vastaan. Ei silla, etta han pelkaisi minua, mutta Shiden vain on kovin..ohjailtavissa? Tai ainakin joskus oli, onneksi ei enaa niin. Toisaalta siita olisi ehka hyotya."
H:"Kaikkien yllatykseksi he pysyivat yhdessa ja menivat naimisiin. Siina olikin mutkia matkassa. Silvan entista kihlattua ja kaikkea. Taas toimin tunteitteni vastaisesti ja autoin heidat naimisiin. Se herra..Windsorko han oli? No aivan sama, hanet oli vaikea saada purkamaan kihlaus Silvan kanssa. Kuitenkin sain katsella pikku-Shidenini onnellista hymya hanen haapaivanaan."
H:"Luulen, etta Silvan hyvaksymistani Shiden vaimoksi vaikeutti myos hanen sairautensa. Kuvitelkaa nyt jos joku tuttunne olisikin joku toinen, etka koskaan tietaisi milloin. Laakareiden mukaan Silva on paassyt hyvin vahalla. Han ei muuta persoonaansa paivittain ja muutenkin hanen kohdallaan kaikki on omituista. Onneksi Dina, Poppy ja Laney Lorna ovat kaikki hyvia tyyppeja."
H:"Sitten tuli kuvioihin se Ilja sekaannus. Mina ja Shiden luulimme, etta hanella on tyttoystava. No siitahan ei ollut kyse. Onneksi Ilja uskaltaa nykyaan olla sellainen kuin on. Olen hanestakin ylpea."
H:"Silvan kanssa koitui lisaa ongelmia. Sen vauvajutun takia ja rouva Carpenter karkasikin taas. Tai no emme vielakaan tieda kenen heista paahanpisto se lahteminen oli."
H:"Nykyaan en ole uusin tulokas taalla. Silvan 8 -vuotias ylialykas pikkusisar Eternie "Erlie" Carpenter  muutti tanne. Uskokaa tai alkaa han on varmaankin fiksumpi kuin kukaan kenet olen koskaan tavannut. Tai kenet te tulette tapaamaan."
H:"Mitas tanne kuuluu nykyaan? No tytot tulee toimeen keskenaan. Ihme, etta ne jaksaa Erlien ainaista maarailya. Erlien kanssa on kiinnostavaa keskustella, mutta joskus han on arsyttava."
H:"Silva on taas raskaana ja Shiden viettaa aikaa enimmakseen hanen kanssaan. *huokaus*
Silti Shiden jaksaa onneksi nahda minuakin ja tilittaa pelkojaan isyydesta..''
H:"Ehka viela joskus kaikki on kuten ennen. Tai paremminkin."

Tässäpä tämä. Toivottavasti saitte selvää Hakimin puheista. :D Hyvää viikonloppua ja lomaa lomailijoille!

Noki-chan & nuket

7 kommenttia:

Kuunkukka kirjoitti...

Ihana postaus ja oonnee hakimille!luin tos lopuss et "onnekisi hän jaksaa vielä naida minuakin"katoin vähän et mitäh?:'D mut kiva postaus oli!

efi kirjoitti...

Luin oikeesti tismalleen samalla tavalla ku Kuunkukka tuon lopun... :'DDD
Mutta kiva postaus, onnea Hakimille! ^^

Anonyymi kirjoitti...

Toi lopetus jäi kalvamaan. Oikein mahanpohjassa kutisee miten Alecin ja Hakimin tilanne etenee! Onnee Hakimille!!

Sante Rana kirjoitti...

Hakim on niin suloinen kamppaillessaan tunteidensa kanssa. Repesin totaalisesti tuolle Hakimin pohdinnalle kuinka Alecin ohjailtavuudesta olisi hyötyä XD Tuli valtavat sympatiat herraa kohtaan. Niin uhrautuvainen mies, kun asettaa Alecin onnen omansa edelle, eikä ressukka saa siitä yhtään tunnustusta D :

Olen yleensäkin pitänyt näistä "One yar here!" postauksista ja koska Hakim on kokonaisuudessaan niin valloittava hahmo niin pidin tästä erityisesti. Lisäksi mielenkiintoista on se kuinka hän näkee Alecin ja Silvan suhteen muutokset.

Viimeinen kuva on niin kaunis ja sydäntäsärkevä tekstiin yhdistettynä T_T Hakim on kyllä hyvin vahvasti tunteisiin vetoava hahmo.

Keksi kirjoitti...

Voi eiii, voi Hakim-raukkaa. D: Oli ihanaa kuulla juttuja hänen kannaltaan, mutta myös niin sydäntäsärkevää. Hakim on sympaattinen ja upea hahmo. Niin mahtavaa että hän ei luovuta Alecin suhteen, vaikka vaikeaa onkin. Ehkä Alec rakastaa Hakimia vielä sydämessään!! T^T♥ Ainakin toivon näille kahdelle jonkinlaista romanssia tulevaisuuteen, vaikka Silvakin on kiva hahmo. Mielestäni Alec ja Hakim sopivat jotenkin paremmin toisilleen... :< Njyh.
En edes huomannut miten nopeasti aika kulkee. Kuin Hakim olisi vasta eilen pelastanut Coran ja muuttanut nukkehyllyysi. :3 Toivottavasti tulemme näkemään Hakimia jatkossakin! (ja paljon♥)

LAURI kirjoitti...

Phew... Jo on Hakimilla ollut kestämistä xD Muistelupostaukset aina ihania. Tämä on loistava nukkeblogi ja täynnä tarinaa, joten voin vain kiittää että olet jaksanut pitää tätä pystyssä näinkin pitkään. Tällä blogilla on erikoinen stressiä lievittävä vaikutus, ha.

hatica kirjoitti...

uutta juttuuu?? :(

Anteeksi mainostus:

Kiinnostunut kierrätyksestä, muodista ja muista aiheista käy kurkkaamassaa:

http://minunmuotiblogini.blogspot.fi/