keskiviikko 6. elokuuta 2014

Elossa ollaan + kuva

Hei kaikki! Tälle postaukselle ei oikein sen kummempaa syytä ole kuin, että kerron olevani hengissä. Coraa on ollut tarkoitus kuvailla kesällä, mutta sekin on yllätys yllätys jäänyt. No vielä tässä ehtii ennen kuin lukiotaival jatkuu. Ettei postaus jäisi täysin kuvattomaksi niin tässä Painajaisen/Nightmare Oyn piirtämä kuva joka toimi viime joulun korttinani. Hieman myöhässäs siis tämän esittelen.
Kuten varmaan tunnistattekin kuvassa ovat Hakim ja Alec. Herrat ovat jossain etelänlomakohteessa hiekkarannalla, taustalla auringonlasku. Jouluun viittaa tuon palmupuun mistelinoksa. Pakko myöntää, että melkein itketti, kun tämän sain. :') On vaan liian ihana ja juuri sellaista mitä noille kahdelle voi kuvitella. Kiitos vielä näin yli puolenvuoden jälkeen Painajainen.

Noki-chan & nuket

PS. Nauttikaa viimeisistä lomapäivistä ja hyvää tulevaa syksyä!

1 kommentti:

Sante Rana kirjoitti...

Ompas ihana kuva herroista. Eikä tule edes kade mieli etelän lomakohteesta kun nyt on näin lämmin ^_^ Kesällä nukkekuvailu on kyllä kumman nihkeää vaikka ilmat suosii ja aikaa olisi. Kai sitä aikaa on vaan liikaa ja ajattelee että huomennakin ehtii - ja kappas loma menikin XD